(Android/iOS) Cooking Party : Food Fever suurendada kristallide häkkimist
Feb 23, 2022 1:13:19 GMT -5
Post by placonclubyrtu on Feb 23, 2022 1:13:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada kristallide häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Cooking Party : Food Fever არკადული xuxc
Mäng jookseb minu seadmes pidevalt kokku
Miks ma ei saa seda kokanduspidu värskendada??
Mulle väga meeldib see mäng, kuid ma tahan, et nad parandaksid sünnipäeva mängu, et äkki lõpetaksid selle, et olete kliendi kaotanud, kui inimene alles valmistab toitu, palun paranda sünnipäeva mängu
Palun lisage järgmised tärnid, kui see on etteantud ülesande täitnud.mäng ei käi, peame mängima igaüks 3 korda. See ei meeldinud mulle.
Mulle meeldis see mäng ja ma armastan seda. Alguses oli raske, eriti Mocktail Party'il, kuid suutsin lõpetada kõik tasemed ja kõik restoranid. Palun tehke järgmise värskenduse jaoks rohkem restorane
Mulle meeldib see mäng see on kokandusmäng see mäng on kokkamise peomäng, ma tõmban selle mängu alla nii et ma pole seda mängu mänginud Ma arvan, et see mäng on hea Olen Mithu Modaki tütar mul on õde nimi pori ta on 3-aastane
Tore
suurepärane viis aja veetmiseks..
See on kena
Ma ei talu neid valesid enam
ma armastan ja naudin neid toiduvalmistamismänge,
Cooking Party : Food Fever Arcade unvw
See on tõesti armas Millal teil on rohkem tasemeid?
Paljude hüpikaknamängude jaoks peatab see teie mängimise.
See on nii vahva😃😃😃😃😃😃
Mulle meeldib see mäng..nii ilus..aga ma ei saa jõulupidu avada..laadin selle alla ja lõpetan oma eelmise taseme...palun parandage see prblm..muidu pean selle mängu desinstallima...
Väga hea mäng.. Nii meelelahutuslik. Selline mäng tõesti aitab inimestel oma igavust ületada, eriti just sellises olukorras, peame lihtsalt kodus püsima.. Nii et see mäng aitab tõesti.. Tervitus tegijale.. 😊😊
Kuidas ma saan 21 taseme läbida
Nüüd, kui olen andnud sellele 5 tärni, loodan, et mäng ei hakka käima. Siiani on see vinge mäng!!! Jätkasin vana toiduvalmistamise mängumängu mängimist, sest kõik uued mängud näivad lihtsalt tahtvat, et te nendesse tonnide kaupa raha viskaksite, et tasemele tõusta. See mäng (seni) pole seda teinud. See on olnud päris vinge! 🤗 Soovitan seda mängu! Seda on lihtne mängida ja see on väga lõõgastav.
Esimest korda seda mängides, loodetavasti muudab see mu päeva ägedaks!
Vanajaxi
See on lõbus mäng, kuid kahjuks muutub seda kiiresti raskeks jätkata. Eeldatakse, et on *lisavahetused* (kus saate juhuslikke tasemeid uuesti mängida ja münte teenida), kuid neid pole. Olen praegu ummikus sünnipäeva tasemel (algab vist 63-st) Mul on palju kalliskive ja 400 münti, kuid mitte piisavalt, et midagi uuendada ja tasemetest läbida, sest ma ei teeni piisavalt münte, sest mul pole piisavalt uuendusi, sest mul pole piisavalt münte millegi uuendamiseks!!!
Kurb ja huvitav
Super hea mäng
See on hea
ma armastan seda
Mulle meeldib ja katsetan erinevaid toiduvalmistamisi
parim kokkamismäng, mida olen mänginud, mulle meeldib, kuidas valmistatud toit läheb automaatselt kuklile
Hämmastav mäng, kuid ärge laske mul värskendusega kursis olla, see on tulekahju!!!😘😍 armastan seda jätkake yall
Tärne pole, mul ei jäänud muud üle, kui valida 1 tärn. Olin esimese taseme teeõhtu poole peal ja see lähtestati, ilma et oleksin lähtestamisnuppu vajutanud
Kena mäng, palju väljakutseid...aga üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, et isegi kui sa saavutad sihtpunkti, on ikka veel raske saada võtmetähtsusega naasta, kuid see on hea...
väljakutseid pakkuv mäng minu jaoks.
hea
Armastasin seda
mulle väga meeldib teada 😂 seda mängu 😹
PALUN TEHKE PLAY POES LÕPMATUSED VIIMASED TOIMUMISMÄNGUD
Cooking Party : Food Fever Arkadne igre hqge
😏 Meeletu
Worm Hunt - Slither snake game Akció xwad
See mäng on tegelikult lõbus.... Olen selle mängimiseks vanem.... Aga seda mängu saab mängida igaüks.....
See on väga hea mäng, aga kui Holi pidu tuli, läksid kõik köögitarbed selles kalliks, seetõttu andsin sellele mängule 2 tärni.
Mõnusad mängud....